Fusilli cu sos alb si ciuperci, alaturi de mozzarella , la TOP

Incredibil de bune
 
 
Ingrediente:
  • 400 gr paste
  • 400 ml SMANTANA PENTRU FRISCA (NU ALTCEVA) gasiti de la Sanlacta sau Laptaria cu caimac, Ladorna, dar sa scrie pe ea PENTRU FRISCA
  • sare
  • piper
  • apa cat sa acopere paste+2 degete peste
  • 500 gr ciuperci proaspete
  • 4 linguri ulei
  • mozzarella
 Mod de preparare :
Am setat program brown, am, pus ulei si am asteptat sa afiseze timpul, am adaugat ciupercile spalate si lasate sa se scurga apa (faceti asta cu 1 h inainte).
Am amestecat de cateva ori, dupa terminarea timpului pastele si apa, setat Rice pentru 3 minute, depresurizare imediat dupa ,apoi sarea , piperul, smantana si mozzarella, din nou brown 5 minute , amestecat ocazional.
 
Merge si bake.
Am servit cu piper cayenne.
Pastele nu se lipesc, gatite exact cat trebuie.



 

Comentarii

Postări populare