Fusilli cu sos alb si ciuperci, alaturi de mozzarella , la TOP
Incredibil de bune
Ingrediente:
- 400 gr paste
- 400 ml SMANTANA PENTRU FRISCA (NU ALTCEVA) gasiti de la Sanlacta sau Laptaria cu caimac, Ladorna, dar sa scrie pe ea PENTRU FRISCA
- sare
- piper
- apa cat sa acopere paste+2 degete peste
- 500 gr ciuperci proaspete
- 4 linguri ulei
- mozzarella
Am
setat program brown, am, pus ulei si am asteptat sa afiseze timpul, am adaugat
ciupercile spalate si lasate sa se scurga apa (faceti asta cu 1 h
inainte).
Am amestecat de cateva ori, dupa terminarea timpului pastele si
apa, setat Rice pentru 3 minute, depresurizare imediat dupa ,apoi
sarea , piperul, smantana si mozzarella, din nou brown 5 minute , amestecat
ocazional.
Merge si bake.
Comentarii
Trimiteți un comentariu