Ciorba radauteana la Tefal One Pot

 


Extra, mega delicioasa.

Ingrediente:

  • tacamuri pui (eu am folosit aripi, spate, pulpa)
  • 4 morcovi
  • 1 ardei capia rosu
  • 2 cepe
  • 1/2 telina
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 cartof

Mod de preparare:

Toate astea+apa cat sa le acopere+sare merg impreuna 40 de minute pressure high.

Dupa terminarea programului am strecurat tot, apoi supa din nou in vas.

Doua polonice le-am pus peste o capatana de usturoi pisata intr-un castron, am acoperit si am lasat la infuzat.

Separat

  • 4 galbenuse frecate cu putina sare si 
  • 1 lingura de faina
  • 400 gr smantana fermentata (24% grasime)
  • 200 ml smantana pentru gatit 32-35% grasime)
Totul omogenizat cu un tel, am temperat compozitia pentru a nu se branzi ciorba, apoi amestecul in vasul multicookerului, setat diy (treapta 6) pentru aproximativ 6 minute).

La final usturoiul strecurat, carnea dezosata si o legatura de patrunjel.

Puteti adauga si felii de morcov (cel care a fiert anterior).

Otet daca va place in toata ciorba tot la final, sau doar la servire.

Va sugerez sa folositi smantana in combinatia prezentata (fermentata+dulce).





Comentarii

Postări populare