Ciorba ucrainiana cu sfecla rosie - fara gluten,ou,lv.


Ciorba ucrainiana cu sfecla rosie (contine destul de multe legume, usturoi, se poate acri cu bors, lamaie sau piure de corcoduse in cazul meu)-fara gluten, ou, lv.


Deci pentru ciorba va las link aici, ca-i multtt de scris si modificarile aferente:
Deci am folosit pulpa porc cu os, dupa fierbere am strecurat zeama, am schimbat oala (curata sa fie).
Nu am pus varza de frica sa nu mi refuze cu totul😪
Am acrit cu piure de corcoduse.
Frunze de telina si patrunjel la final, 4 graunti usturoi pisati.
Ceapa cruda ce se adauga la final nu.
Carnea am ales-o fara grasime, piele, oase, etc:)
Daca aveti mofturosi ca a mea, nu taiati legumele julien, morcovul l-a scos mandra.....
Fasole rosie am folosit gata fiarta, am adaugat-o la final ,cand am oprit focul, mai simplu,mai buna:))

Comentarii

Postări populare