Ciorba cu perisoare, la TOP
Ingrediente :
Legume tocate cuburi:
- morcovi
- patrunjel radacina
- ardei capia rosu
- ardei galben
- ceapa .
Perisoare:
- 700 gr carne tocata-doar porc de data asta
- cimbru
- ou
- 2 linguri pesmet
- patrunjel
- marar
- boia dulce
- boia afumata
- piper
- sare
- ceapa tocata fin
Prima
data am adaugat 4 linguri ulei floarea soarelui.
Am setat Brown, lasat sa
afiseze timpul apoi adaugat legumele, toate odata, 4 minute apoi
cancel.
Dupa aceea am adaugat apa pana la jumatatea oalei si setat Diy
cat timp am format perisoarele pentru a ajunge la stadiul de fierbere.
Le-am
adaugat atat pe ele cat si rosiile, borsul, legume
deshidrate, sare, piper.
Am dat cancel,pus capacul si setat stew/soup MEAT
35 de minute, dupa depresurizare (l-am lasat pe el sa se depresurizeze), am batut doua
oua si leusteanul tocat.
O minunatie.
Daca nu aveti rosii productie proprie eu folosesc mutti (cele mai bune).
Comentarii
Trimiteți un comentariu