Ciorba cu perisoare, la TOP



Ingrediente :
     Legume tocate cuburi:
  • morcovi
  • patrunjel radacina
  • ardei capia rosu
  • ardei galben
  • ceapa . 
    Perisoare:
  • 700 gr carne tocata-doar porc de data asta
  • cimbru
  • ou
  • 2 linguri pesmet
  • patrunjel
  • marar
  • boia dulce
  • boia afumata
  • piper
  • sare
  • ceapa tocata fin
Prima data am adaugat 4 linguri ulei floarea soarelui.
Am setat Brown, lasat sa afiseze timpul apoi adaugat legumele, toate odata, 4 minute apoi cancel.
 
Dupa aceea am adaugat apa pana la jumatatea oalei si setat Diy cat timp am format perisoarele pentru a ajunge la stadiul de fierbere.
Le-am adaugat atat pe ele cat si rosiile, borsul, legume deshidrate, sare, piper.
 
Am dat cancel,pus capacul si setat stew/soup MEAT 35 de minute, dupa depresurizare (l-am lasat pe el sa se depresurizeze), am batut doua oua si leusteanul tocat.
O minunatie.
Daca nu aveti rosii productie proprie eu folosesc mutti (cele mai bune).
 


 

 

Comentarii

Postări populare