Vita cu sfecla rosie si ciuperci
Ingrediente:
- carne vițel (eu am folosit special pentru șnițel și am tăiat-o fâșii)
- 1 borcan ciuperci
- 1 ceapa tăiată julien
- 500 ml roșii pasate (mutti cea mai buna pasata)
- 200 ml apa sau stock vita
- usturoi pisat, granulat, fulgi, ce aveți
- cimbru
- sare
- piper
- legume deshidrate
- boia dulce
- boia afumata
- 5-6 linguri ulei
- 6-7 buc rosii uscate
- 1 sfecla roșie mare taiata cuburi
- 60-80 ml vin alb dulce
- miere sau zahar 1 lingura (pentru a taia aciditatea roșiilor)
In uleiul încins am pus carnea tăvălită prin amidon (o sa va ajute sa lege sosul ulterior).
Am lăsat câteva minute amestecând din când în când, am adăugat ceapa și din nou lăsată cateva minute, apoi usturoiul, stins totul cu vin și apoi mutat vas in baza adaugand restul ingredientelor.
Timp estimat: 5 h setat high, daca puteți amestecati macar o data.
Comentarii
Trimiteți un comentariu