Pulpe de pui in unt, cu legume
- 4 pulpe de pui
- ulei de masline
- busuioc
- unt
- ceapa granulata
- zeama de lamaie
- sare
- piper
- boia dulce
- boia afumata
- cimbru
- usturoi
- 1 legatura patrunjel
- sos de soia
- cartofi
- sfecla rosie
- morcovi
In vasul SlowCooker am pus 4 pulpe (merge orice vreți voi de la pui ), stropite cu spray ulei măsline cu busuioc (așa e el), felii de unt, ceapa granulata (multa), putina zeama de lămâie, sare, piper, boia dulce, boia afumata (daca doriti), cimbru, o căpățână de usturoi (grăunții sparti cu lama cuțitului), 1 legătură pătrunjel, sos soia daca se dorește.
Deasupra lor cartofi, sfecla roșie, morcovi toate condimentate in prealabil (sare, piper, legumele deshidratate, boia dulce, usturoi granulat +ulei masline și omogenizat totul intr-un castron cu capac .
Timp estimat: 5 h i-am dat eu dar a fost ok și 4 h 30 minute.
Gustați legumele și vedeți dacă sunt pe placul vostru ca și textura.
De aici ajustați timpul.
Comentarii
Trimiteți un comentariu