Pulpe de pui in unt, cu legume



Ingrediente:

  • 4 pulpe de pui
  • ulei de masline
  • busuioc
  • unt
  • ceapa granulata
  • zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • boia afumata
  • cimbru
  • usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • sos de soia
  • cartofi
  • sfecla rosie
  • morcovi
Mod de preparare:
In vasul SlowCooker am pus 4 pulpe (merge orice vreți voi de la pui ), stropite cu spray ulei măsline cu busuioc (așa e el), felii de unt, ceapa granulata (multa),  putina zeama de lămâie, sare, piper, boia dulce, boia afumata (daca doriti), cimbru, o căpățână de usturoi (grăunții sparti cu lama cuțitului), 1 legătură pătrunjel, sos soia daca se dorește.
Deasupra lor cartofi, sfecla roșie, morcovi toate condimentate in prealabil (sare, piper, legumele deshidratate, boia dulce, usturoi granulat +ulei masline și omogenizat totul intr-un castron cu capac .
 

Timp estimat: 5 h i-am dat eu dar a fost ok și 4 h 30 minute.
Gustați legumele și vedeți dacă sunt pe placul vostru ca și textura.

De aici ajustați timpul.





Comentarii

Postări populare