Ceafa de porc, ceapa,ardei,usturoi,ciuperci si o spuma de piure



Ingrediente pentru ceafa de porc:
  • 800 gr ceafa porc cu sau fara os
  • 1 capatana usturoi
  • 4 cepe rosii albe
  • 2 ardei capia rosu
  • sare
  • piper
  • legume deshidratate
  • 1 lingura zahar brut
  • 2 linguri otet balsamic
Fara ultimele doua ingrediente mai bine nu faceti (exceptie bbf vietii).
  • 5 linguri ulei floarea soarelui presat la rece
  • 1 lingurita oregano
  • boia dulce
Mod de preparare:
Intr-o tigaie antiaderenta se pune uleiul.
Cand s-a incins bine, se pune carnea taiata fasii, se lasa pana isi schimba culoarea, (amestecand din cand in cand), apoi se adauga legumele (ceapa solzisori, ardeiul fasii, usturoiul felii, dupa 3 minute zaharul si otetul balsamic), condimentele, totul 10 minute fara capac.
Transfer in SlowCooker.


Timp estimat :  aproape 4 h high , fara prosop.

Patrunjel verde la servire, eu l-am uitat.



Comentarii

Postări populare