Ceafa de porc, ceapa,ardei,usturoi,ciuperci si o spuma de piure
Ingrediente pentru ceafa de porc:
- 800 gr ceafa porc cu sau fara os
- 1 capatana usturoi
- 4 cepe rosii albe
- 2 ardei capia rosu
- sare
- piper
- legume deshidratate
- 1 lingura zahar brut
- 2 linguri otet balsamic
- 5 linguri ulei floarea soarelui presat la rece
- 1 lingurita oregano
- boia dulce
Intr-o tigaie antiaderenta se pune uleiul.
Cand s-a incins bine, se pune carnea
taiata fasii, se lasa pana isi schimba culoarea, (amestecand din cand in
cand), apoi se adauga legumele (ceapa solzisori, ardeiul fasii, usturoiul
felii, dupa 3 minute zaharul si otetul balsamic), condimentele, totul 10
minute fara capac.
Transfer in SlowCooker.
Timp estimat : aproape 4 h high , fara prosop.
Patrunjel verde la servire, eu l-am uitat.
Transfer in SlowCooker.
Timp estimat : aproape 4 h high , fara prosop.
Patrunjel verde la servire, eu l-am uitat.
Comentarii
Trimiteți un comentariu