Clafoutis cu capsuni



OMG....just.

Ingrediente:
  • 500-700 gr căpșuni
  • 150 gr faina
  • 4 oua
  • extract vanilie neapărat
  • 100-150 gr zahar
  • 250 ml lapte cald
  • 1 praf de sare
  • 60 gr unt topit
 Mod de preparare:

 Vasul SlowCooker-ului se unge cu unt din abundenta inclusiv pereții acestuia (nu va atingeți de cei 60gr), se pun căpșunile tăiate și scurse bine de apa.
Separat se face aluatul, se amesteca ingredientele uscate cu cele umede, se omogenizează bine cu un tel și se varsă peste căpșuni.

Prosop neapărat în multe straturi.

Timp estimat: 2 h jumate high, întors vasul de 3-4 ori pentru a evita arderea.
NU SI DURACERAMICUL.

Mai exista varianta hârtiei de copt: una pe care o mototoliți și o udați bine, nu storceti, puneți pe fundul vasului, apoi inca una uscata unsa cu unt, apoi căpșunile și aluatul.






 

Comentarii

Postări populare