Bors de gaina cu taietei



Ingrediente bors:
  • 1 pui /gaina
  • 2 cepe mari
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 ardei galben
  • taitei
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • 1 kg rosii

Mod de preparare:

Carnea portionata am dat-o in cateva clocote pe aragaz dupa care am mutat-o in SlowCooker fara apa respectiva (nu o folositi), dar am adaugat apa curata.


Timp estimat:
Lasat sa fiarba 3 h dupa care am pus legumele tocate marunt nu razuite si rosiile pe care in prealabil le-am trecut prin storcatorul de fructe cu presare la rece (cine nu dispune le da pe razatoare, am lasat in continuare sa fiarba alte 3 h modul high.
Taiteii in ultimele 40 minute.
La final verdeata tocata.

Mentionez ca am avut pasare de tara si am gatit in SlowCooker
 autostir 5,7l.

Comentarii

Postări populare