Bors de gaina cu taietei
Ingrediente bors:
- 1 pui /gaina
- 2 cepe mari
- 1 morcov
- 1 pastarnac
- 1 radacina patrunjel
- 1 ardei capia rosu
- 1 ardei galben
- taitei
- 1 legatura leustean
- 1 legatura frunze de patrunjel
- sare
- piper
- boia dulce
- 1 kg rosii
Mod de preparare:
Carnea portionata am dat-o in cateva clocote pe aragaz dupa care am mutat-o in SlowCooker fara apa respectiva (nu o folositi), dar am adaugat apa curata.
Timp estimat:
Lasat sa fiarba 3 h dupa care am pus legumele tocate marunt nu razuite si rosiile pe care in prealabil le-am trecut prin storcatorul de fructe cu presare la rece (cine nu dispune le da pe razatoare, am lasat in continuare sa fiarba alte 3 h modul high.
Taiteii in ultimele 40 minute.
La final verdeata tocata.
Mentionez ca am avut pasare de tara si am gatit in SlowCooker autostir 5,7l.
La final verdeata tocata.
Mentionez ca am avut pasare de tara si am gatit in SlowCooker autostir 5,7l.
Comentarii
Trimiteți un comentariu