Iahnie de fasole
N-am ciolane și cârnați, dar am multa verdeață, un strop de mentă, ardei copt și usturoi.
Daca aveam niste jumări.........of.
In primul rand contează organismul/toleranta fiecăruia.
In al doilea fasolea rând a fost pusă la hidratat 18 h, după care am aruncat apa și am dat-o in clocot de 3 ori de fiecare data schimbând apa (apa calda), abia apoi în SlowCooker. Nu am avut nici o problema.
Ingrediente:
Fasolea spălată și lăsată la hidratat (la mine au fost 18 h), se aruncă apa și se clocotește de 3 ori schimbând de fiecare data apa (calda).
Legumele tăiate cuburi sotate în câteva linguri de ulei si 2 linguri apa (am folosit duraceramic).
După care vasul in baza, adăugat restul ingredientelor (totul de la început).
Timp estimat: setat 4 h high.
A fost gata mai devreme, nu este o regula depinde mult de fasole (noua,veche).
La final verdeață marar+pătrunjel.
Servit cu piper proaspat măcinat,usturoi granulat, ardei iute.
Daca aveam niste jumări.........of.
In primul rand contează organismul/toleranta fiecăruia.
In al doilea fasolea rând a fost pusă la hidratat 18 h, după care am aruncat apa și am dat-o in clocot de 3 ori de fiecare data schimbând apa (apa calda), abia apoi în SlowCooker. Nu am avut nici o problema.
Ingrediente:
- 600-700 boabe fasole
- 4 ardei capia
- 3 cepe
- 2 morcovi
- sos roșii+ardei copt(pasate)
- foi dafin
- cimbru
- sare
- piper
- usturoi granulat sau grăunți
- legume deshidratate
- apa cat sa o acopere (calda preferabil)
- 1/2 linguriță menta pudra
- 1 legătură pătrunjel
- 1 legătură mărar
Fasolea spălată și lăsată la hidratat (la mine au fost 18 h), se aruncă apa și se clocotește de 3 ori schimbând de fiecare data apa (calda).
Legumele tăiate cuburi sotate în câteva linguri de ulei si 2 linguri apa (am folosit duraceramic).
După care vasul in baza, adăugat restul ingredientelor (totul de la început).
Timp estimat: setat 4 h high.
A fost gata mai devreme, nu este o regula depinde mult de fasole (noua,veche).
La final verdeață marar+pătrunjel.
Servit cu piper proaspat măcinat,usturoi granulat, ardei iute.
Comentarii
Trimiteți un comentariu