Snitel de porc la SlowCooker
Am luat carne de porc gata feliata, special pentru snitele, asa este mentionat ambalaj,
atentie NU CONDIMENTATA de-a GATA.
Bucatile de carne le-am pus intre 2 folii de plastic si le-am batut cu ciocanul de snitele (nu le subtiati sa vedeti prin ele).
Treaba cu folia este sa nu aruncati pe pereti niscaiva carne.
Dupa care, toate bucatile le-am pus in lapte rece pentru 3h sau peste noapte.
Apoi, dupa ce sunt scoase din lapte, se tapoteaza cu prosop absorbant, sare afumata, piper si nimic atceva.
Tavalite prin faina, (eliminati excesul) apoi prin ou si ultima data prin pesmet.
In vasul SlowCooker-ului am pus un pic de apa, strict cat sa acopere fundul acestuia, hartie de copt unsa cu ulei si apoi snitelele, stropite si deasupra cu ulei.
Timp estimat 2h 30 minute, cu prosop absorbant, intoarse la jumatatea timpului.
Nu le puneti suprapuse, si sa le tapotati bine ca sa nu lase zeama/apa in vas.
ZIC sa respectati toat instructiunile daca doriti un snitel PERFECT.
Comentarii
Trimiteți un comentariu