Tocanita cu vinete
Ingrediente:
- 5 vinete coapte in prealabil (direct pe ochiul aragazului, cea mai buna metoda la bloc:))au gustul acela de fum, deci divine)
- 3 ardei capia rosu copti sau nu
- 3 ardei verzi
- 6 cepe (alba, rosie)
- boia dulce
- sare
- piper
- foaie dafin
- cimbru
- oregano
- busuioc
- patrunjel la final
- 1 kg rosii
- 6-7 linguri ulei
In ulei am sotat ceapa taiata cuburi pana a devenit translucida, apoi transfer in SlowCooker, impreuna cu restul legumelor taiate cuburi inclusiv rosiile, condimentele.
NU ADAUGATI NICI UN STROP DE APA.
Timp estimat: Am lasat 2,5 h modul high (duraceramic 5 l), la final vinetele tocate (cu o chestie din lemn) nu inox (oxideaza) si patrunjel.
Se serveste cu mamaliga, calda, rece cum doriti.
Comentarii
Trimiteți un comentariu