Tocanita cu vinete




 Ingrediente:
  • 5 vinete coapte in prealabil (direct pe ochiul aragazului, cea mai buna metoda la bloc:))au gustul acela de fum, deci divine)
  • 3 ardei capia rosu copti sau nu
  • 3 ardei verzi
  • 6 cepe (alba, rosie)
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • foaie dafin
  • cimbru
  • oregano
  • busuioc
  • patrunjel la final
  • 1 kg rosii
  • 6-7 linguri ulei
Mod de preparare:
In ulei am sotat ceapa taiata cuburi pana a devenit translucida, apoi transfer in SlowCooker, impreuna cu restul legumelor taiate cuburi inclusiv rosiile, condimentele.
NU ADAUGATI NICI UN STROP DE APA.
 

Timp estimat: Am lasat 2,5 h modul high (duraceramic 5 l), la final vinetele tocate (cu o chestie din lemn) nu inox (oxideaza) si patrunjel.

Se serveste cu mamaliga, calda, rece cum doriti.



 

Comentarii

Postări populare