Pulpa de manzat fara sigilare, fara cuptor, fara marinare.
Fara sigilare in prealabil, fara cuptor after.
Absolut ...cartofii sunt pentru copt (special for that) dar pusi ulterior, prima data carnea si dupa 2 h jumatate legumele.
Nu am avut timp de marinat,
Am pus urmatoarele
Ingrediente:
- 2 bucati pulpa de manzat
- 5 linguri ulei de masline
- boia dulce
- sare
- piper
- cimbru
- usturoi o capatana taiat felii
Pus toate in vas SlowCooker.
Timp estimat : 5 h high.
Dupa 2 h jumatate am adaugat cartofii si morcovii si ei scaldati in ulei, condimente si cimbru, la servire unt peste ei.
Fara prosop absorbant, carnea se va face in suc propriu, nu adaugati strop de apa.
Mentionez ca era aproape decongelata deci merge si asa (daca e criza de timp) altminteri e bine sa fie lasata in baiț.
A iesit mega frageda si suculenta.
Este cea mai buna carne din categoria VITA dupa osso buco:)) MANZAT sa fie.
Comentarii
Trimiteți un comentariu