Friptura de porc




Insist, rog, implor:)) sa respectati in proportie de 99,99% procedura/reteta...

Pentru friptura
Ingrediente:
  • o bucata pulpa porc fara os (cat considerati voi de mare)
  • 1 capatana si jumatate de usturoi pisat
  • 2 linguri ulei masline
  • 200 ml rosii pasate
  • condimente:
    • sare
    • piper
    • boia dulce
    • boia afumata
    • mustar pudra
    • busuioc
    • cimbru
    • foarte putin curry
  • unt
Mod de preparare:
Absolut toate ingredientele se omogenizeaza formand o marinata sau cum s-o numi ea, putin imi pasa:))
Bucata de carne se spala, se tapoteaza cu prosop absorbant, se fac trei buzunare adanci, se unge carnea cu marinata peste tot inclusiv in buzunarele create.
Tot in buzunare se introduc bucati de unt atat cat va permite spatiul.
Se lasa timp de 4 ore la rece dupa care in vas SlowCooker.

Timp estimat: 4h 30minute modul high.

Fara prosop sau alte instrumente, nu necesita rumenire suplimentara, este suculenta, frageda.
Cu sosul rezultat (ma rog cateva linguri)am "decorat" piureul, este demential.

Comentarii

Postări populare