Salam de biscuiti - fara gluten, fara lv
Ingrediente:
- 500 biscuiti populari sau fara gluten
- 2 linguri zdravene pasta de susan
- 1 lingura carob sau cacao
- 250 lapte vegetal orez cu vanilie
- 3 linguri zahar brun
- 50 gr margarina vegetala Alsan
- 1/2 lingurita extract vanilie
- 50 gr nuca
- 100 gr amestec din stafide, merisoare, goji
Mod de preparare:
Biscuitii la robot dar tocati grosier impreuna cu nuca, peste ei am pus pasta de susan, pudra de roscove, mixul de fructe uscate.
Separat am topit cele 3 linguri de zahar brun, dupa care am adaugat laptele, extractul de vanilie si margarina dupa racire pus peste biscuiti.
Omogenizat foarte bine totul, pus pe folie de plastic, rulat si la frigider.
Din toata compozitia mi-au iesit 3 batoane, nu le voiam oricum de 1 m😂, puteti face si mai micute, cum doriti.
Comentarii
Trimiteți un comentariu