Rulada fara lactate

 


Ingrediente:

  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 1 lingura ulei de cocos sau de floarea soarelui
  • extract vanilie
  • coaja portocala biovegan
  • 2 linguri zahar
  • 1 praf de sare

Ingrediente pentru umplutura:

  • orice doriti


Mod de preparare:

Albusurile se bat spuma tare, apoi se adauga zaharul si se continua mixarea inca 2 minute

Separat se amesteca galbenusurile cu uleiul, sarea, vanilia, coaja de portocala si se integreaza in albusuri, apoi faina si se amesteca folosind o spatula (miscarea se va face de jos in sus, usor).

Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se niveleaza si se coace la 170 grade C timp de 15-20 minute, maxim. Imediat dupa,  se rastoarna tava cu totul pe masa unde s-a pus o alta hartie de copt, se renunta la hartia de deasupra, cea pe care s-a copt, se adauga umplutura preferata si cu ajutorul hartie de copt se ruleaza (fara frica). Se orneaza dupa bunul plac.

Comentarii

Postări populare