Rulada fara lactate
Ingrediente:
- 4 oua
- 4 linguri faina
- 1 lingura ulei de cocos sau de floarea soarelui
- extract vanilie
- coaja portocala biovegan
- 2 linguri zahar
- 1 praf de sare
Ingrediente pentru umplutura:
- orice doriti
Mod de preparare:
Albusurile se bat spuma tare, apoi se adauga zaharul si se continua mixarea inca 2 minute
Separat se amesteca galbenusurile cu uleiul, sarea, vanilia, coaja de portocala si se integreaza in albusuri, apoi faina si se amesteca folosind o spatula (miscarea se va face de jos in sus, usor).
Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se niveleaza si se coace la 170 grade C timp de 15-20 minute, maxim. Imediat dupa, se rastoarna tava cu totul pe masa unde s-a pus o alta hartie de copt, se renunta la hartia de deasupra, cea pe care s-a copt, se adauga umplutura preferata si cu ajutorul hartie de copt se ruleaza (fara frica). Se orneaza dupa bunul plac.
Comentarii
Trimiteți un comentariu