Ciorba ucraineana de porc la MC

  


Ingredientw si mod de preparare:

Am avut un rasol porc, dacă doriți mai mult nu va retine nimic+apa.

40 de minute presiune.

După care, am adăugat următoarele legume

  • 3 cepe tăiate cuburi
  • 1 morcov ras
  • 1/4 țelină cuburi
  • 2 cartofi mari tăiați cuburi
  • -1 sfecla mare rasa - sfecla se poate pune la sfarsit, pentru asi pastra culoarea -se caleste intr-o tigaie si se pune putina apa peste, pana cand se inmoaie, apoi se adauga in ciorba
  • 1/2 varza roșie tăiată fideluta
  • 1 păstârnac ras
  • 1/2 radacina pătrunjel ras
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 ardei galben
  • sare
  • piper
  • legume deshidratate sanovita 
  • cimbru
  • 1 foaie dafin
  • 100 ml bors (atât am vrut puteți pune mai mult)
  • 1 cutie roșii cuburi sau ce aveți la îndemână 

Din nou presiune 40 minute.

La final frunze de țelină tocate și USTUROI PISAT(1capatana am pus eu)

Se servește cu smântână.


Nota:Daca aveți bulion,roșii făcute în casă,nu adăugați decât după terminarea programului,setati funcția DIY pt 5-6 minute (nivel 6)capac ridicat.

Comentarii

Postări populare