Ciorba ucraineana de porc la MC
Ingredientw si mod de preparare:
Am avut un rasol porc, dacă doriți mai mult nu va retine nimic+apa.
40 de minute presiune.
După care, am adăugat următoarele legume
- 3 cepe tăiate cuburi
- 1 morcov ras
- 1/4 țelină cuburi
- 2 cartofi mari tăiați cuburi
- -1 sfecla mare rasa - sfecla se poate pune la sfarsit, pentru asi pastra culoarea -se caleste intr-o tigaie si se pune putina apa peste, pana cand se inmoaie, apoi se adauga in ciorba
- 1/2 varza roșie tăiată fideluta
- 1 păstârnac ras
- 1/2 radacina pătrunjel ras
- 1 ardei capia rosu
- 1 ardei galben
- sare
- piper
- legume deshidratate sanovita
- cimbru
- 1 foaie dafin
- 100 ml bors (atât am vrut puteți pune mai mult)
- 1 cutie roșii cuburi sau ce aveți la îndemână
Din nou presiune 40 minute.
La final frunze de țelină tocate și USTUROI PISAT(1capatana am pus eu)
Se servește cu smântână.
Nota:Daca aveți bulion,roșii făcute în casă,nu adăugați decât după terminarea programului,setati funcția DIY pt 5-6 minute (nivel 6)capac ridicat.
Comentarii
Trimiteți un comentariu