Ciorba radauteana la MC
Extra mega delicioasa.
Ingrediente:
- tacamuri pui (eu am folosit aripi, spate, pulpa)
- 4 morcovi.
- 1 ardei capia rosu
- 2 cepe
- 1/2 telina
- 1 radacina patrunjel
- 1 cartof
Mod de preparare:
Toate astea+apa cat sa le acopere+sare merg impreuna 40 de minute pressure high.
Dupa terminarea programului, am strecurat tot, apoi supa din nou in vas.
Doua polonice de zeama le-am pus peste o capatana de usturoi pisata intr-un castron, am acoperit si am lasat la infuzat.
Separat,
- 4 galbenuse frecate cu putina sare si o lingura de faina
- 400 gr smantana fermentata (24% grasime)
- 200 ml smantana pentru gatit 32-35% grasime)
La final usturoiul strecurat, carnea dezosata si o legatura de patrunjel.
Puteti adauga si felii de morcov (cel care a fiert anterior).
Otet daca va place in toata ciorba tot la final, sau doar la servire.
Va sugerez sa folositi smantana in combinatia prezentata (fermentata+ dulce)
Comentarii
Trimiteți un comentariu