Rasturnata cu mere si sos de smantana cu vanilie, la MC
Asa
Nu-i nimic dificil la rasturnata cu mere si sos de smantana cu vanilie, insa are nevoie de ceva timp, astfel ca, reteta presupune doua etape.
Insa merita.
Ingrediente blat:
- 150 gr unt la temperatura camerei cu 82%grasime
- un praf de sare
- 100 g zahar pudra vanilat
- 3 oua intregi
- 1 plic zahar vanilat sau 1 lingurita extract de vanilie
- coaja rasa de la o portocala sau lamaie
- 220 g faina
- ½ pliculet praf de copt
- 180 ml lapte
- 1 lingurita rom
Ingrediente umplutura:
- 2-3 mere mici
- zeama de la o portocala sau o lamaie
Ingrediente crema:
- 300 ml smantana acrisoara (fermentata) 30-35% grasime
- 2 oua intregi
- miere dupa gustul fiecaruia
- un praf de sare
- o lingurita extract de vanilie
Decor :fulgi cocos.
Comentarii
Trimiteți un comentariu