Chiftelute de naut cu legume la cuptor- fara ou, fara gluten
Chiftelute de naut cu legume la cuptor-fara ou,fara gluten daca se foloseste pesmet fara gluten.
Ingrediente
- 200 gr naut fiert
- 2 morcovi fierti
- 3 cartofi fierti
- 4 linguri pesmet
- 1 legatura marar
- 1 ceapa rosie/alba
- 1 ardei capia rosu
- 2 linguri ulei masline
- sare
- piper,
- boia
- cimbru
- turmeric
Mod de preparare
Nautul
se paseaza cu morcovul pana se obtine o pasta fina, se adauga cartoful
ras (dat pe razatoare obligatoriu), plus condimentele.
Restul ingredientelor taiate
marunt/cuburi, pesmetul, uleiul de masline, se omogenizeaza bine toata
compozitia, se formeaza sfere maricele, se tavalesc prin pesmet ( cu granulatie
mare ar fi indicat), se aplatizeaza putin apoi se pun pe tava tapwtata cu
hartie de copt si unsa cu ulei.
Se stropesc si ele putin cu ulei, se coc
la 170-180 grade C 20-25 minute,se intorc la mijlocul timpului.
Comentarii
Trimiteți un comentariu