PulledPork
Idee de servire:
Ingrediente pulled:
- ceafa porc fara os
- 4 linguri ulei masline
- boia dulce
- boia afumata
- sare
- piper
- boabe de mustar
- cimbru
- busuioc
- usturoi pudra
Glaze:
- mustar
- kechup dulce
- zeama de lamaie (1/2 lamaie)
- 3 linguri otet balsamic
Mod de preparare:
Ceafa porc fără os se marinează 24 h în amestecul făcut din toate condimentele.
A doua zi, se pune în SlowCooker.
Timp estimat: 5 h modul high.
Timp estimat: 5 h modul high.
După ce carnea este gata o scoateți într un vas curat, lasând lichidul deoparte,o desfaceți în fâșii și o amestecați cu glaze-ul.
O acoperiti pt 30 minute după care se poate servi.
Rețeta de chifle aici.
- 250 ml lapte,
- 125 ml apă,
- 55ml unt/ulei masline
- 700 g făină albă,
- 10 g drojdie uscată,
- 1 lingura plina miere,
- 5 g sare,
- 1 ou mare.
Faina se cerne se amesteca cu drojdia, se face o adancitura in mijloc si se adauga restul ingredientelor, se framanta bine (la masina de paine, la robot, la manivela, la ce vreti), se lasa la dospit 1 h apoi se formeaza chiflele.
Se pun in tava (sau SlowCooker fara probleme), se cresteaza, se ung cu ou batut si se mai lasa la.dospit 20 minute, presarati seminte de susan, mac, in , floarea soarelui.
La cuptor pana se rumenesc si imediat dupa ce scoateti tava, un prosop bumbac peste ele 20 minute sa se inmoaie coaja.
Timp estimat : La SlowCooker 2 h high cu prosop absorbant.
Comentarii
Trimiteți un comentariu