Prajitură cu prune uscate și morcov




Ingrediente prajitura
  • 4 morcovi medii rași cu tot cu zeama.
  • 5-8 linguri miere
  • 100 ml unt topit sau ulei cocos dezodorizat 
  • 250 ml lapte
  • 4 oua
  • 100-150 gr nuca tocata grosier 
  • -00 gr prune uscate taiate 
  • 3/4 plic praf de copt
  • 1/4 linguriță bicarbonat de sodiu stins în otet
  • 1/2 linguriță scorțișoară
  • 1praf nucșoară optional
  • coaja de la o lămâie/portocală și zeama acestora
  • faina (aici adăugați cat sa avem o textura lejera curgătoare,
Mod de preparare
 
Ouăle se bat cu un tel 1-2 min, apoi se adaugă restul ingredientelor lasând la final amestecul de 

faină cu praful de copt și bicarbonat  de sodiu stins în oțet.
Compoziția se pune la SlowCooker - duraceramic cu prosop absorbant sub capac.


Timp estimat 2h 30 minute  high.


Atenție :daca nu aveți duraceramic rotiti vasul de 2-3 ori,evitați arderea.






Ouăle se pot înlocui cu 3-4 linguri semințe de in pisate in mojar apoi lăsate la hidratat cu câteva linguri de apa, peste acestea veți adăuga restul ingredientelor.

Comentarii

Postări populare